Hups!

Näyttää siltä, että sinulla ei ole vielä aktiivista tilausta tähän sisältöön. Ei hätää, rullaa hieman alaspäin ja valitse itsellesi sopiva paketti haluamallesi kurssilla ja pääset pian matkaan!Jos olet jo tilannut kyseisen kurssin, mutta näet silti tämän sivun, varmistathan että olet kirjautuneena sisään!

UKK

Mitä tapahtuu kolmen kuukauden pääsyn jälkeen?

Kun tilauksestasi on kulunut kolme kuukautta, päättyy oikeutesi katsoa kurssivideoita. Mutta ei hätää, jos haluat pidentää pääsyäsi kursseillemme, tilauksen uusiminen on helppoa!

Mitä maksutapoja tarjoatte?

Maksutapoina hyväksymme pankki- ja luottokortit sekä englanninkielisellä kurssisivustollamme myös PayPalin sen kansainvälisen suosion vuoksi. Suomenkielisille ja italiankielisille kursseille maksutapoina ovat pankki- ja luottokortit. Korttimaksujen välittäjän toimii Stripe, jonka asiakkaita ovat mm. Unicef, Pinterest ja Facebook, joten tietosi ovat hyvissä käsissä.

Millä kielillä tarjoatte kursseja?

Tarjoamme kursseja kolmella eri kielellä – englanniksi, suomeksi ja Italiaksi. Huomaathan, että jos tilaat kurssisi suomenkieliseltä sivustoltamme, sinulle ei automaattisesti myönnetä pääsyö muihin kieliversioihin. Eli jos haluat suomenkielisen version kursseistamme, tilaa tältä sivustolta, jos taas englanninkielisen version, tilaa se englanninkieliseltä sivustoltamme.

Miten voin ottaa teihin yhteyttä?

Meidät tavoittaa joko Ota Yhteyttä sivun lomakkeella tai laittamalla sähköpostia suoraan osoitteeseen support@tuulakaunisto.com.

 Super alennus! Kaikki opetusvideopaketit nyt vain 10€!

00
Months
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds
X