Kurssimme

Tässä näet tämän hetkisen kurssivalikoimamme. Lisäämme jatkuvasti uusia kursseja valikoimaamme, joten muistathan aina välillä palata kurkkaamaan mitä uutta on tarjolla!

Updo 1

Kuusi upeaa kampausta ammattilaisen opastamana.

Updo 1 kurssin löydät täältä

Updo 2

Kuusi upeaa kampausta ammattilaisen opastamana.

Updo 2 kurssin löydät täältä

Kaikki Updo Kurssit

Kaikki updo kurssit jäsenuus sisältää sekä Updo 1 että Updo 2 paketit, ja niiden lisäksi vielä bonus tutoriaalin! Eniten vastinetta rahoillesi saat kaikki kurssit paketillamme.

 

Kaikki updo kurssit paketin sisällön näet tutustumalla Updo 1 & Updo 2 kursseihin, ja lupaamme että bonusvideo on vähintään yhtä hyvä kuin muutkin videomme!

Cut & Color

Neljä upeaa kampausta ammattilaisen opastamana.

Cut & Color kurssin löydät täältä

Bonus Tutoriaali

Kaikki kurssit jäsenillemme tarjoamma lisäetuna bonus tutoriaalin, jonka löydät täältä.

Valitse haluamasi paketti

UKK

Mitä tapahtuu kolmen kuukauden pääsyn jälkeen?

Kun tilauksestasi on kulunut kolme kuukautta, päättyy oikeutesi katsoa kurssivideoita. Mutta ei hätää, jos haluat pidentää pääsyäsi kursseillemme, tilauksen uusiminen on helppoa!

Mitä maksutapoja tarjoatte?

Maksutapoina hyväksymme pankki- ja luottokortit sekä englanninkielisellä kurssisivustollamme myös PayPalin sen kansainvälisen suosion vuoksi. Suomenkielisille ja italiankielisille kursseille maksutapoina ovat pankki- ja luottokortit. Korttimaksujen välittäjän toimii Stripe, jonka asiakkaita ovat mm. Unicef, Pinterest ja Facebook, joten tietosi ovat hyvissä käsissä.

Millä kielillä tarjoatte kursseja?

Tarjoamme kursseja kolmella eri kielellä – englanniksi, suomeksi ja Italiaksi. Huomaathan, että jos tilaat kurssisi suomenkieliseltä sivustoltamme, sinulle ei automaattisesti myönnetä pääsyö muihin kieliversioihin. Eli jos haluat suomenkielisen version kursseistamme, tilaa tältä sivustolta, jos taas englanninkielisen version, tilaa se englanninkieliseltä sivustoltamme.

Miten voin ottaa teihin yhteyttä?

Meidät tavoittaa joko Ota Yhteyttä sivun lomakkeella tai laittamalla sähköpostia suoraan osoitteeseen support@tuulakaunisto.com.

 Super alennus! Kaikki opetusvideopaketit nyt vain 10€!

00
Months
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds
X