Updo 1

Kuusi kaunista ja jännittävää kampausta, jotka voit oppia tällä kurssilla!

Jokaisen kampauksen tiedot näkyvät alla, ja kampauksen kuvaa painamalla voit avata kyseisen videon. Aloita kurssi painikkeesta pääset myös aloittamaan kurssin videoiden katsomisen.

Updo 1 : Ursula - Solmut

Tämän opetusvideon avulla opit käyttämään solmutekniikkaa ihan uudella tavalla. Solmuilla saat aikaan nuorekkaan ja erittäin romanttisen juhlakampauksen.

Updo 2 : Oona - Luuppi

Luuppikampaus, joka pohjautuu kahteen poninhäntään on sekä edustava että ajankohtainen nuorekas juhlakampaus. Tämän viedon avulla saavutat korkean näyttävän lookin kampaukseen.

Updo 3 : Meli - Solmut

Vihdoinkin juhla kampaus, josta selviää käden käänteessä! Tämä solmukampaus selviää tästä opetusvideosta. Kampaus perustuu kolmeen poninhäntään jotka kukin jaetaan kolmeen osaan. Nämä suortuvat sitten käytetään solmuihin ja kampauksessa toistuu sama tekniikka läpi koko työn.

Updo 4 : Nila - Kieritys ja ladonta

Nila yksinkertaisella kieritystekniikalla ja kumilenksuilla voit saavuttaa pitkiin hiuksiin upean, nuorekkaan ja ajankohtaisen efektin.

Updo 5 : Sofia - Ladonta

Elegantti nuoren naisen iltakampaus ladonta tekniikalla, jossa myös laine efekti. Kampaus perustuu yhteen poninhäntään ja suorakaiteen muotoiseen jaotteluun, jossa molemmista alueista vuorotellen otetaan ohut suortuva ja ladotaan päällekkäin ristiin.

Updo 6 : Ursula - Laineet

Tämä selkeä opetusvideo auttaa sinua saavuttamaan laineet sormikiharoilla ja suoristusraudoilla sekä lakalla todella nopeasti. Yhdistettynä laineet niskavalkkiin saat aikaan juhlakampauksen joka varmasti kerää katseita.

Valmiina oppimaan?

Siirry ensimmäiseen videoon painamalla alla olevaa ensimmäinen video painiketta!

Jos et ole vielä tilannut kurssejamme, voit tustua valikoimaamme täältä. Jos etsit sisäänkirjautumista, se löytyy täältä.

 Super alennus! Kaikki opetusvideopaketit nyt vain 10€!

00
Months
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds
X