Updo 2

Kuusi kaunista ja jännittävää kampausta, jotka voit oppia tällä kurssilla!

Jokaisen kampauksen tiedot näkyvät alla, ja kampauksen kuvaa painamalla voit avata kyseisen videon. Aloita kurssi painikkeesta pääset myös aloittamaan kurssin videoiden katsomisen.

 

Updo 1 : Oona – Kieritys ja valkki

Kampaus kolmella suortuvalla ja kaksoiskieritys, onnistuu käden käänteessä. Etninen tai jopa avantgarde tyylinen kampaus aikaan saadaan myös kreppirautoja käyttämällä kampauksen etuosan valkissa. Mielenkiintoinen kontrasti sileää ja krepattua pintarakennetta.

Updo 2 : Nila – Letti

Elegantti tyylikäs lettikampaus neljällä suortuvalla. Siisti ja kaunis ajankohtainen nuoren naisen juhlakampaus toteutettu lettitekniikalla; ohuilla ja paksummilla osioilla. Toistuu sama tekniikka molemmissa työvaiheissa.

Updo 3 : Nila – Letti 2

Tämän opetusvideon avulla opit tekemään lettikampauksen, jossa kaksi erilaista letitys tekniikkaa luovat kauniin ja hyvin taiteellisen kokonaisuuden.

Updo 4 : Ursula – Ladonta

Tämä video antaa sinulle varmasti innovaatiota ja ideoita käyttää ladonta tekniikkaa ihan uudella tavalla. Ajankohtaisen työn toteuttamiseen tarvitset vain kumilenksuja ja luovuutta.

Updo 5 : Sofia – Ladonta

Tässä näet kauniin nuorekkaan ladonta työn pitkiin hiuksiin. Tarvittaessa voit käyttää valkkia tehdyn ladonnan alapuolella täytteenä lisäämään muotoa.

Updo 6 : Meli – Ladonta ja letti

Tässä nopea kiepsautus kampaus kesän juhliin. Kampaus perustuu pää keskiosassa olevaan lettiin, jonka alapuolelta vuoroin vasemmalta ja oikealta tulevat suortuvat luovat mielenkiintoisen vaikutelman.

Valmiina oppimaan?

Siirry ensimmäiseen videoon painamalla alla olevaa ensimmäinen video painiketta!

Jos et ole vielä tilannut kurssejamme, voit tustua valikoimaamme täältä. Jos etsit sisäänkirjautumista, se löytyy täältä.

 Super alennus! Kaikki opetusvideopaketit nyt vain 10€!

00
Months
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds
X